Златото на пустинните царе: Превърнете работата в производителност и повишете крайните резултати

Gold-of-the-Desert-Kings
 

Сценарий на обучението

В планината има злато и то може да е ваше – но само ако преминете през опасната пустиня. Това интерактивно приключение ще ви накара да работите заедно като подготвен, организиран и фокусиран екип, защото конкуренцията е жестока, а времето неумолимо тече. Вие и вашите съотборници авантюристи, поставени под напрежение, трябва да прекосите необятната и опасна пустиня. Трябва да съберете колкото се може повече злато и да се върнете безопасно, като извличате максимумални ползи от всяко действие и решение, за да оцелеете и постигнете успех.

Превърнете се от турист зад бюро в страстен пътешественик; открийте ползите от планиране, подготовка и изпълнение; превърнете непродуктивната работа в производителност, която генерира резултати. Това е истинското злато на пустинните царе.

Бизнес проблем

Често бъркаме работа с производителност. Щом работим, значи напредваме, нали? Не винаги. Привидната заетост често остава неразкрита, докато не видим резултатите… а тогава вече е късно. Златото на пустинните царе е симулация, чрез която ще разберете, че разликата между работа (привидна заетост) и производителност може да означава живот или смърт, а не просто успех или неуспех. Бурният свят на тази симулация е огледален образ на света, в който живеем. Свят, в който планирането, събирането на ресурси и действията, ориентирани към крайната цел, в постоянно променяща се среда, са ключът към максимални резултати.

В тази уникална симулация по управленско поведение ще научите:

  • Как да разпознавате производителността, която ви доближава до целта, от “работата”, която ви отдалечава.
  • Да питате “Какво е възможно?” вместо “Какво се изисква?”, за да премахнете самоналожени ограничения.
  • Да планирате, да се подготвяте и да изпълнявате – без да изпускате от поглед целите, а именно: максимални производителност и резултати.
  • Да получавате, да оценявате и използвате информация, за да адаптирате плана, като се справяте с напрежението и непредвидени изненади.
  • Да мислите стратегически спрямо всяко ново начинание; да развиете траен навик за висока производителност.

Доставено от:
elm-logo