In Your Hands

elm-logoIN YOUR HANDS е иновативна консултантска компания, която вече 10 години фокусира дейността си върху развитието на компетенциите на служителите и мениджърите с цел подобряване на представянето. Важно място в портфолиото от решения на компанията е специално фокусирано върху мениджърските предизвикателства при управление на проекти и бизнес стойността, която всяка промяна трябва да донесе на компанията.

За да бъдем максимално полезни в изпълнението на тази нелека задача, пред която са изправени нашите клиенти, сме съчетали опита, знанията и професионализма на нашите консултанти с опита, иновативния подход и ноу-хау практиките на водещи световни компании, като по този начин сме разработили концепция за услуга, чрез която работим ефективно на всяко ниво на учене (нагласи, знания, умения) в широк спектър от компетенции.

Наши клиенти, включително в областта на развитие на компетенции, свързани с управлението на проекти, са водещи български и международни компании от всички индустрии, като сме реализирали проекти в над 15 държави от Европа.

ef-logoEagle’s Flight е световен лидер в сферата на корпоративните обучения базирани на метода “учене чрез преживяване” с фокус върху промяна в поведенията.
Използвайки програми базирани на този метод ние подпомагаме организации от всякакви мащаби и сфери на дейност, предоставяйки им конкурентни предимства чрез значително подобряване на човешкия капитал. Профил

 

celemi-logoCELEMI е световен лидер в сферата на обучението чрез професионални бизнес симулации. Основана в Швеция преди повече от 30 години, в момента CELEMI има представителства в над 45 държави на 5 континента. Профил

Върнете се към: Партньори