ITCE

ITCE-logo-webITCE притежава над 17 години опит в извършването на консултантски услуги, обучения и сертификации в областта на управлението и информационните технологии. Основните ни характеристики, с които дълги години печелим доверието на нашите клиенти и партньори, са високото качество на услугите и професионализма.

Нашата мисия е да помогнем на бизнеса да подобри своите управленските практики, информационни технологии и човешки капитал чрез предоставяне на цялостни решения, процеси, обмен на знания и облачни технологии.

ITCE предоставя цялостни решения в областта на Управление на проекти, Бизнес анализ, Облачни решения, IT Service Management, Управление на ИТ Инфраструктура и Сигурност и Enterprise Architecture. Ние сме регионалният партньор на ServiceNow – една от най-прогресивните компании в областта на облачните решения, Microsoft и Global Knowledge – световният лидер в доставянето на ИТ и бизнес обучения. Ние сме също ексклузивният член на Leading Learning Partners Association EMEA за България.

Нашите консултанти са много добре познати в ИТ и бизнес средите. Успешно комбинирайки техническите компетенции от обученията с практическия опит от проектите, те са високо ценени като успешни и доверени партньори на бизнеса.

Сред нашите клиенти са едни от най-големите компании в областта на финансите, комуналните услуги, телекомуникациите, фармацията и хранителните продукти в България и Европа.

Върнете се към: Спонсори