Камил Мроз

kamil-mrozКамил Мроз е управляващ директор на European Centre for Project Excellence. Завършил е Университета в Отава с две бакалавърски степени по химически науки и биохимия. По-късно получава магистърска степен по Международни отношения в Университета в Кент, където е бил и президент на студентската организация.

През 2013 г. Камил получава наградата IPMA Young Project Manager of the Year, през 2014 г. получава наградата Young Alumni of the Year от факултета по инженерни науки в Университета в Отава, а през 2015 г. е избран за международен кореспондент за конференцията PM World в Белгия.

В допълнение към изброеното, Камил често е лектор на конференции за лидерство, предприемачество, социално развитие, управление на проекти и насърчаване на младото поколение. Той често публикува статии и мнения, и обича да споделя своя опит в управлението на проекти. През 2014 г. известния автор в областта, Питър Тейлър, покани Камил да напише предисловието към книгата му: “Real Project Management”.

Камил е получавал покани за 2 симпозиума в Санкт Гален, ‘Leader of Tomorrow’, носител е на медал за отлични постижения (Coin of Excellence) от Заместник-командващ на канадската армия. В момента е президент на организацията JCI ‘The Heart of Europe’, чиято цел е да подпомага развитието на млади лидери. Камил в водил на доброволчески начала проектите: “Quo Vadis Leadership Conference” и “Your Future”.

Организация:
European Centre for Project Excellence

Социални мрежи:
LinkedIn profile
Twitter @KamilMroz

Уебсайт:
YouTube Channel: Kamil Mroz