КАРИЕРИ

Karieri.bgКАРИЕРИ e медиа за работа, обучение, кариерно развитие, мениджмънт и HR.

КАРИЕРИ е онлайн чрез портала с обяви за работа и кариерно развитие karieri.bg, но и на хартия чрез специализираните седмични рубрики за мениджмънт и HR на вестниците “Капитал” и “Капитал Daily”.

КАРИЕРИ пише за всичко около работата – от избора на професия до управлението на хора и процеси. Сайтът karieri.bg e информационен център, в който могат да се намерят обяви за работа, ориентирани към хора с високо образование, новини за стажове, стипендии, обучения, както и полезни съвети и инструменти за кариерно развитие. Той се използва и от студенти, и от работещи хора – млади, но и опитни специалисти, които търсят възможности за по-добра реализация.

Принт изданията, чиито теми се публикуват и онлайн на karieri.bg, са полезен помощник за HR експерти и мениджъри, които търсят професионална информация за управление на хора, специализирана правна или аналитична информация за пазара на труда.

Намерете КАРИЕРИ и в соцалните мрежи – Facebook | Twitter | LinkedIn | Google+ | Pinterest или се регистрирайте за бюлетините ни, за да сте винаги информирани за актуалните качествени обяви за работа и възможности за развитие, както и за последните новини и тенденции за пазара на труда.

Върнете се към: Партньори