Станете част от PMDAY BULGARIA 2015

sponsors
 

Имаме удоволствие да ви поканим да бъдете част от това вълнуващо събитие и да дадете своя принос за успеха на PMDAY BULGARIA 2015.

  • Всеки Спонсор и Партньор ще има възможността да получи представяне и видимост пред нашата аудитория, като същевременно ще ни помогне да направим най-добрата конференция досега.
  • Като наш Спонсор вие ще имате изключителната възможност да представите компанията си като признат лидер в сферата на Управлението на проекти в своята индустрия или сектор. Вашето участие ще ви осигури уникална възможност да се свържете и да взаимодействате с настоящи и бъдещи клиенти, както и с потенциални опитни и квалифицирани служители.
  • Включването като Спонсор или Партньор по време на всяка от годишните конференции PMDAY BULGARIA е доказано ефективна инвестиция. Възползвайте се от възможността да осигурите уникално предимство и престиж на вашата компания, като добавите подобно присъствие в своята Маркетингова стратегия за 2015 год. Това е сигурен начин вашите послания да достигнат до общността на професионалистите по управление на проекти в България!

Приветстваме спонсорства и партньорства от организации, търговски дружества, университети и всички, които са готови да подкрепят нашето събитие и мисия. Станете наш Платинен, Златен, Сребърен или Бронзов спонсор или партньор  (последното – чрез бартерно споразумение).

platinumgoldsilverbronzeparther

Вашите основни предимства като Спонсор или Партньор на PMDAY 2015 включват, но не се ограничават със следното:

  • Премиум достъп – осигурени безплатни места за представители на вашето дружество / организация и безплатен кетъринг.
  • Ексклузивно представяне– възможност да отправите приветствена реч в началото на конференцията.
  • Печатни материали – присъствие на логото на дружеството/ организацията на рекламните материали за събитието, както и на светещите табла в самата локация.
  • Рекламно присъствие на специализирания уебсайт за конференцията – поставяне на фирмено лого, представяне с профил на дружеството/организацията и линк към вашият корпоративен уебсайт.
  • Маркетинг/Реклама – обособяване на пространство с възможност за поставяне на специален фирмен шанд за провеждане на демонстрации, отговаряне на въпроси, среща с клиенти; поставяне на постер с името и логото на компанията в залата за презентация; Възможност  за предоставяне на корпоративни подаръци и/или намаления на собствените продукти/услуги към определени или всички участници по време на заключителната викторина; Възможност да добавите въпросник свързан с вашия бизнес; Статия в регулярния PMI BG Chapter бюлетин непосредствено преди протичането на PMDAY 2015; Възможност спонсорът да бъде рекламиран в социалните медии по време на кампанията за събитието; Реклама в книжката с програмата на събитието; Възможност да рекламирате своите  продукти и услуги на делегатите след конференцията, както и на всички членове на PMI BG Chapter чрез e-mail (тези, които са се съгласили изрично).

*Бележка: Договореностите с партньори (бартерни споразумения) зависят от предложените услуги/продукти.

Приветстваме всякакъв вид друга подкрепа и сме отворени към вашето партньорство и индивидуални изисквания.

Искрено разчитаме на вашето партньорство и подкрепа!

За повече информация и въпроси: sponsors@pmi.bg